Jaloezieën

Jaloezieën

Een jaloezie is een sfeervolle zonwering. Het is stijlvol en tegelijkertijd heel praktisch, dat maakt deze zonwering erg populair. Een jaloezie biedt bescherming tegen zon en inkijk. Wij bieden u een groot assortiment aan verschillende stofsoorten en kleuren. Zo kunt u zelf een samenstelling maken welke jaloezie het beste bij uw interieur past.

Modellen

Er zijn verschillende soorten modellen voor binnen jaloezieën. De drie populairste materialen waaruit de jaloezieën zijn gemaakt zijn; hout, kunststof en aluminium. De houten variant is van deze drie het populairst omdat deze een warme uitstraling geeft. Vervolgens is er nog keus in de breedte van de lamel en kunt u een keuze maken in de koorden en verschillende bedieningen van het product.

Installeren

Een jaloezie is voor een handige klusser vrij eenvoudig te instaleren, maar graag nemen wij deze precieuze en tijdrovende klus ook van u over. Onze professionele monteurs hebben jarenlange ervaring in het instaleren van binnen en buitenzonwering. Zij meten eerst zorgvuldig het product op en vervolgens wordt het gemonteerd. Zo kunt u direct genieten van uw jaloezie.

Mocht u nog vragen of advies nodig hebben? Wij heten u graag van harte welkom in onze showroom in Waalwijk